A honlapunk a testreszabott kiszolgálás érdekében cookie-kat használ a működése során.
További információ

Megértettem, beleegyezem.

LetöltésekDomain név, webtárhely igénylés

Szolgáltatói szerződés

PDF icon Szolgáltatói szerződés

Nyilatkozat a személyi adatok hitelességéről

PDF icon Személyi nyilatkozat

Álatlános szolgáltatásjegyzék és árlista

Programok

Teamviewer

TeamViewer - az átfogó megoldás a távoli hozzáféréshez és támogatáshoz az interneten keresztül

A TeamViewer a világ bármely részén található számítógéphez vagy kiszolgálóhoz másodpercek alatt képes csatlakozni. Partnere számítógépét úgy vezérelheti távolról, mintha csak előtte ülne. Fedezze fel Ön is, hogy miért bízik több mint 200 millió felhasználó a TeamViewer programban!

A TeamViewer program letöltő oldala

Dropbox

Felhő-alapú adattárolás? Csoport munka? Mi ezt használjuk, ajánljuk.

A Dropbox online fájltárolási szolgáltatás, amelyet a Dropbox Inc. üzemeltet. Lehetővé teszi állományok felhőben tárolását, szinkronizálását és megosztását. A szolgáltatás használatával különféle eszközök – mobiltelefonok, számítógépek, stb. – kapcsolhatóak össze egy közös könyvtár révén: az egyik eszközzel létrehozott vagy módosított állományokat a rendszer automatikusan szinkronizálja a többi eszközzel.

Regisztráció a Dropbox rendszerébe

FCIV

SHA1 és MD5 fájlellenőrző program

Az SHA-1 kivonatok alapvetően az adatfájlok biztonságos ellenőrzőszáma. Az SHA-1 ellenőrzőszámok kriptográfiai szabványon alapulnak. Egy adott fájl esetén az SHA-1 egy 160 bites titkosított „üzenetkivonat”. Rendkívül valószínűtlen, hogy egy módosított adatkészlet ugyanazt az üzenetkivonatot hozná létre. Ha egy fájl módosul az átvitel közben, a hozzá tartozó üzenet is módosul.

Az alábbi program segítségével ellenőrizheti az oldalunkról letöltött fájlok ellenőrző összegét. A kivonatokat hasonlítsa össze a letöltő oldalunkon feltüntetett kivonatok értékeivel. Ha a két üzenetkivonat egyezik, akkor biztos lehet abban, hogy az általunk közzétett és az Ön által letöltött fájl tökéletesen egyezik.

Microsoft File Checksum Integrity Verifier letöltése


A program használatához először másolja a letöltött fájlt a C:\Windows\System32\ mappába. Ezután bármelyik mappán lévő fájl (pl.: ellenorizendofajl.exe) ellenőrzőszámainak ellenőrzéséhez adja ki az alábbi parancsok egyikét:

  • SHA-1 ellenőrző szám értéke: fciv -sha-1 ellenorizendofajl.exe
  • MD5 ellenőrző szám értéke: fciv -md5 ellenorizendofajl.exe
  • egy lépésben mind a két ellenőrző szám értéke: fciv -both ellenorizendofajl.exe