Honlapunk a testreszabott kiszolgálás érdekében cookie-kat használ a működése során. További információ | Elfogadom

Rendszergazda szolgáltatás

...cégeknek, vállalkozásoknak, magánszemélyeknek egyaránt

Administrator

Partnereink számára teljes körű informatikai megoldásokat nyújtunk, mely magába foglalja a rendszertervezés, és rendszerépítés feladatait is. Olyan informatikai rendszerek kialakítására törekszünk, mely maximálisan alkalmazkodik és kiszolgálja ügyfeleink igényeit, biztosítva ezzel a zavartalan és hatékony üzleti tevékenységet. A rendszerek tervezéskor figyelembe vesszük, hogy milyen szereplők, funkciók, szolgáltatások, feladatok, erőforrások, adatbázisok, eszközök, szoftverek és komponensek kerülnek egymással kapcsolatba.

...egy kis ízelítő szolgáltatásainkból

Szaktanácsadás

Az informatika világa nagyon sokrétű és összetett. Napról napra fejlődő technológiák és ez által újabbnál újabb informatikai eszközök kerülnek napvilágra. Többek közt ennek tudható be az, hogy egy számítógép vásárlás is bonyolultnak tűnhet egy laikus számára.

Számítástechnikai eszközöket úgy célszerű vásárolni, hogy a vásárlást megelőzően tisztázzuk, mire fogod használni a gépet. Irodai használatra szánt konfiguráció teljesen más felépítésű és nem utolsó sorban más árkategóriát képez, mint a multimédiára, videószerkesztésre, játékra szánt gépek.

A vásárlás előtti nehéz döntésekben is segítünk, így biztos lehetsz abban, hogy igényeidhez igazodva a legmegfelelőbb eszköz kerül kiválasztásra.

Szerver üzemeltetés

Több, mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az IT infrastruktúrák tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében. Ha van már ötleted (ha nem, mi adunk), nincs más dolgod, mint felvázolni az elképzeléseid, és mi megtervezzük hozzá a legoptimálisabb, ár-érték arányban a legkedvezőbb megoldást.

Ha szükséged van szerver-infrastruktúrára, de nem szeretnél belső munkatársat keresni és alkalmazni a feladatra, akkor komplex infrastruktúra üzemeltetés szolgáltatásunk pont Neked van kitalálva. Számos kis- és középvállalat szervereinek, alkalmazásainak üzemeltetését látjuk el tapasztalt, mindenre felkészült rendszergazdáink segítségével. Ha szeretnél egy megbízható, minden tekintetben korszerű rendszert használni, bízd a szervereid beszerzését, beüzemelését ránk.

Üzemeltetési szolgáltatásainkat két formában veheted igénybe. A leggyakrabban választott forma a havi átalánydíjas modell, melyben havi fix összegért teljes körű rendszergazdai üzemeltetést és felügyeletet biztosítunk. Ha már rendelkezel megfelelő infrastruktúrával és saját üzemeltetésű szerverekkel, alkalmanként előfordulhat, hogy csak egy külső szakember bevonásával lehet elhárítani egy adott problémát. Ebben is segítségedre tudunk lenni. Ezekben az esetekben a számlázás előre egyeztetett árakon, eseti, óradíjas elszámolásban történik.

Servermonitoring

Előrelátó üzemeltetés és felügyelet

Partnereink leggyakrabban ezt a szolgáltatásunkat veszi igénybe. Ennek keretein belül a szerverbeszerzéstől kezdve a telepítésen át egészen a teljes körű üzemeltetésig minden feladat ránk hárul.

Ezt a formát azoknak ajánljuk, akik azt szeretnék, hogy szerverük biztonságosan üzemeljen, a lehető legnagyobb rendelkezésre állás mellett, de nem szeretnének egy saját üzemeltető csapat foglalkoztatásának költségeit magukra vállalni.

A szolgáltatásaink igénybe vehetők akár egy szerverre is, de kollégáink könnyedén ellátnak komplex rendszerek, nagyobb szerverparkok üzemeltetésével járó feladatokat is.

Rendszerüzemeltetés keretein belül felmerülő feladatok:

 • szerverkörnyezet megtervezése és biztonságos elhelyezése
 • a szerveren telepített környezet és mentési rendszer beállítása
 • szerver felügyelet megtervezése
 • a telepített szerver felügyelete, folyamatos monitorozása
 • biztonsági mentések házirendjének kialakítása
 • biztonsági frissítések folyamatos ellenőrzése, telepítése, rendszer frissítés
 • esetlegesen fellépő hiba esetén mielőbbi elhárítás a szerződésben vállalt határidőn belül
 • új igények teljesítése, technikai tanácsadás

Hálózatkiépítés

Kiváló szakmai felkészültséggel, és korszerű technikával vállaljuk kis- és közepes méretű (kb. 100 végpontig) vezetékes és/vagy vezeték nélküli hálózatok kiépítését. Vállaljuk továbbá hálózatok bővítését, felkészülve az olyan speciális helyzetekre is, amikor bővítés közben a hálózaton lévő eszközök zavartalan működését szükséges biztosítani.

A számítógépes hálózat főbb erényei:

 • közös erőforrás-használat
 • osztott háttértár használat
 • nincs szükség önálló háttértárolóra
 • gyors adatátvitel
 • nagyobb teljesítmény
 • több felhasználós adatbázis használat

Ha elnyertük tetszésed, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot.