Honlapunk a testreszabott kiszolgálás érdekében cookie-kat használ a működése során. További információ | Elfogadom

Weboldal készítés

...nem csak vállalkozásoknak

Team

Szeretnél egy menő, akár profitot is termelni képes weboldalalt?

Ma egy weboldal legalább annyira alapvető építőeleme egy sikeres vállalkozásnak, mint az életnek a levegő. Hosszú évek statisztikái azt mutatják, hogy internetet egyre többen használják üzleti céllal. Egy korszerű weboldal már nem csak egy szimpla elérhetőség a világhálón, hanem nagyon sok esetben értékesítési felület is. A gyakran haszontalan és nem környezetbarát szórólapok ideje lejárt. Az internet a kritikus tömeg elsődleges hírszerzési eszközévé vált. Elsőként itt nézünk információk után, keresünk termékeket, szolgáltatásokat.

Emellett nem szabad becsukott szemmel elmenni. A minőségi webes jelenlét már minden valamit magára adó cégnek kötelező!

Érdemes egy jól működő, akár online értékesítési formát is megcélzó kereskedelmi tevékenységet építeni rá, mellyel gyerekjáték fenntartani az új és a meglévő Ügyfelek érdeklődését a termékek, a szolgáltatások és az információk iránt.

Az első benyomás a legfontosabb! Madarat tolláról, céget weblapjáról…

Ha még nem rendelkezel domain névvel és webtárhellyel, nézd meg csomagkínálatunkat.

Webdesign

...szemezgess kedvedre ajánlatainkból

Weboldal készítés, weboldal fejlesztés egyedi igények alapján

Ha már csalódtál a sablonokból néhány óra alatt összeállított, aránytalanul drága weboldalakban, eleged van az “ezért nem lehet, azért nem lehet” kifogásokból, akkor Neked egyedi weboldal fejlesztési megoldásra van szükséged. Előnye az előbbivel szemben, hogy sokkal rugalmasabban bővíthető egy későbbi ötlet, vagy akár egy új funkció bevezetése esetén. Mindemellett magasabb biztonságot nyújt, és nem utolsó sorban a honlapod sokkal rangosabb helyen jelenhet meg a Google vagy más keresők találati listáján is.

Webáruház fejlesztés

Az interneten való kereskedelem évente 35-40%-al növekszik. Az emberek egyre többen választják ezt a kényelmes megoldást egyre több területen. Ez a kereskedelmi forma kétségkívül meghatározó a jelen és jövő kereskedelmében egyaránt. Saját fejlesztésű webáruházaink a kisebb, csupán néhány terméket tartalmazó webshopoktól kezdve a több ezer terméket kezelő webáruházig mindent lefednek.

Meglévő weboldal bővítés, korszerűsítés, újratervezés

Ha már van weboldalad, melyhez csak pár információt, oldalt, funkciót szeretnél hozzáadni, az sem akadály. Meglévő honlapod felülvizsgálata után tanácsokkal, ötletekkel segítünk Téged elképzeléseid kivitelezhetőségével kapcsolatosan.

Microsite fejlesztés

Egyedi dizájnnal elkészített kisebb aloldalak, melyek maradéktalanul hozzájárulnak egy termék, ötlet vagy információ publikálásához.

Ha még nincs weboldalad, vagy ha van, de úgy érzed, hogy korszerűsítésre, frissítésre szorul, ne habozz tovább, vedd fel velünk a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésedre.