Honlapunk a testreszabott kiszolgálás érdekében cookie-kat használ a működése során. További információ | Elfogadom

Bánki Szabolcs

Rólunk (rólam)

Megköszönve érdeklődésed engedd meg, hogy pár sorban bemutatkozzam és bemutassam vállalkozásom.

Szakmai “munkásságom" kezdete 9 éves koromra tehető, amikor is egy Comodore 64-es számítógép került a kezem ügyébe. Ezen tanultam meg a számítógép-programozás alapjait. Később természetesen megjelentek a komolyabb hardverek, szoftverek, programnyelvek, melyek tovább mélyítették a számítógépek iránti érdeklődésem.

A programozás mellett a hardverek működése, és a mögöttük rejlő misztikum is magával ragadott, így nem volt kérdés, hogy a két dolgot párhuzamosan kell tanuljam.

A magamba szívott tudásban már korán örömöm leltem, nem volt olyan szomszéd, barát, ismerős, akinek ne tudtam volna segíteni, ha számítógéppel kapcsolatos gonddal fordult hozzám.

Iskolaéveim után az első öt évet alkalmazottként, egy műszaki áruház informatikai részlegén töltöttem.

Büszke vagyok arra, hogy ezt a számítástechnikai részleget egyedül, szabadkezet kapva, teljesen a nulláról “építhettem” fel. A partnerkapcsolatok kialakításától kezdve, a rendeléseken át, a szerviz és az értékesítés is az én gondjaimra lett bízva. Visszagondolva ez nagy felelősség és egyben megtiszteltetés is volt számomra, amiből nagyon sokat tanultam.

A következő öt évet szintén alkalmazottként, egy kifejezetten informatikával foglalkozó szaküzletben töltöttem. Feladataim közé tartozott az árurendelés, az értékesítés, a szervizelés és nem utolsó sorban a hitelügyintézés is.

A kereskedelemben és a szakmában eltöltött hosszú évek után úgy éreztem, eljött az ideje annak, hogy saját lábra álljak. Kamatoztatni szerettem volna az addig megszerzett tudásom, tapasztalatom és úgy gondoltam, annak talán nincs is jobb módja, mint saját vállalkozásba kezdeni.

Cégemet 2009. február 17-én alapítottam meg BSzoft Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, röviden BSzoft Informatikai Kft. néven.

Fő tevékenységi körök

  • Információ-technológiai szaktanácsadás
  • Számítógép, periféria, szoftver nagykereskedelme
  • Számítógép, periféria, szoftver kiskereskedelme
  • Telekommunikációs termék kiskereskedelme
  • Számítógép-üzemeltetés
  • Számítógép, -periféria javítása
  • Számítógépes programozás
  • Adatfeldolgozás, web-hoszting szolgáltatás
  • Egyéb információ-technológiai szolgáltatás

Napjaim sok munkával, mellette folyamatos tanulással, képzéseken való részvétellel töltöm.

Ez egy olyan szakma, egyben hobbim is, amit egy életen át lehet játszani :)

Köszönöm, hogy időt szántál rá és végigolvastad történetem.

Bánki Szabolcs
cégtulajdonos, ügyvezető