A honlapunk a testreszabott kiszolgálás érdekében cookie-kat használ a működése során. További információ | ElfogadomTisztelt Látogatónk!Bánki Szabolcs

Megköszönve érdeklődését engedje meg, hogy pár sorban ismertessem szolgáltatásainkat és azt, hogy mit kínálunk.

Cégünk 2009. február 17-én került megalapításra BSzoft Informatikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság, röviden BSzoft Informatikai Kft. néven.


Cégünk fő tevékenységi körei:


Célkitűzéseink közt szerepel számos együttműködési megállapodás kötése hazai számítástechnikai és biztonságtechnikai profilban tevékenykedő illusztris cégekkel. Ezzel is szélesíteni kívánjuk termékeink körét, hogy Önnek minél több, minőségi és kedvező árfekvésű választékkal szolgálhassunk.

Partnereink termékei a világ számos területén piacvezető pozíciót töltenek be, és hasonló sikerek elérésére törekednek Magyarországon is. Az általunk forgalmazott termékek kiválasztásánál gondosan ügyelünk a termék hazai versenyképességére és a megbízhatóság biztosítására.

Összeszokott és rugalmas alapokon nyugvó cégünk képes arra, hogy kiváló szaktudással, korrekt, pontos tájékoztatással, széles és friss árukészlettel, informatikai, pénzügyi és logisztikai szolgáltatásokkal a lehető legmagasabb színvonalon elégítse ki ügyfeleink minden felmerülő igényét.

Az informatika folyamatos és dinamikus fejlődését, technológiai változásait nyomon követve kívánunk lépést tartani az információs társadalom fejlődésével, mely szolgáltatásaink magasabb színvonalú ellátására ösztönöz.


Kellemes időtöltést és jó böngészést kívánok a honlapunkon!

Bánki Szabolcs
cégtulajdonos, ügyvezető